DE KRANGLER FORTSATT!!Heei BELIEBERS!! Justin og Selena har kranglet mye i det siste. og en dag er dem sammen og en annen dag er de ikke sammen. Dette var det som sto på Topp!

Vi begynner nesten å bli litt slitne av å følge Selena Gomez (20) og Justin Bieber (18) sitt turbulente forhold. Først kommer det bilder av et flørtende par som holder hender, og dagen etter forteller vitner om høylytte krangler på offentlige steder.

Dro fra Justin
I disse dager skal Selena og Justin være kjærester igjen, men en ny kilde forteller pressen at Selena nylig dro i sinne fra Justin under Jingle Ball-konserten på grunn av en stor og høylytt krangel. Nok en gang er det altså trøbbel i paradis for Hollywoods hotteste par.

Krangelen skal ha fått flere vitner til å trekke seg unna, på grunn av "pinlige høye" argumenter som de to ropte til hverandre. Justin opptrådte på scenen, og etter han møtte Selena backstage skal hun ha stormet ut av rommet til Justin, og deretter kjørte hun av gårde i en bil uten ham.

- Selena og Justin var utrolig dramatiske, sier et vitne. - Vi hørte høylytt krangling, og plutselig stormet Selena ut av Justins omkledningsrom, og dro av gårde i en bil.

Krangle-date
Selena og Justin skal nå ha blitt "kjent" for å ha store offentlige krangler, og siden de er så unge har de vanskelig for å styre følelsene. Under en lunsjdate i november, skal Selena ha stormet ut nok en gang, fra California-restauranten Yamato, før de i det hele tatt fikk begynt på maten!

Hvorfor krangler de?
Vi vet ikke hvorfor Selena og Justin krangler såpass mye, men en av flere grunner skal være at Selena tydelig merker aldersforskjellen mellom de to. - Ingenting irriterer Selena mer enn Justins umodenhet, sier en kilde til "In Touch."
Vi håper dette er nok en krangel som snart går over, og at Justin og Selena fortsetter å holde sammen.

- Justin er gæren etter Selena, og hun er gæren etter Justin. Man ser det lett på måten de ser på hverandre, sier en kilde fra crewet.

 

Liker du når dem er JELENA? Svar i Kommentarfeltet:)

-Isabel

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beliebersfamily

beliebersfamily

2, Oslo

Heei! Vi er to jenter som er 12 år. Vi er store fans av Justin, enklere sagt BELIEBERS!! Vi Håper at vi kan holde deg oppdatert på hva som skjer i Justins liv. Det kommer ikke innlegg i helgene (Fredag-Søndag). Hilsen Oss :)

Kategorier

Arkiv

hits