ER DE SAMMEN IGJEN?

 

Hei BELIEBERSFAMILY! I går så nattet Justin hos Selena....!!!

Dette sto på nettet...

Her får du vite alt om gårsdagen! Med tanke på tidsforskjellen i Los Angeles, ligger nok Selena Gomez (20) og Justin Bieber (18) og sover søtt nå. Men de har akkurat lagt bak seg en hektisk dag. Etter AMA's søndag, har videoen av de to hånd i hånd gått verden rundt. Paret som gjorde det slutt for to uker siden.

Dette kom ikke som en overraskelse, i og med at paret har gjort det slutt gang på gang og blitt sammen igjen, hevder kilder.

På sykehus
Etter AMAs afterparty dro de to hjem til Selena, og tilbrakte natten sammen. Mandag morgen forsvant de inn i samme van og kjørte til sykehuset. Justin hadde tilfeldigvis de samme klærne som dagen før.

Der er det Selena som ble sjekket, fordi hun skal ha hatt vondt i halsen i flere dager. Justin ventet i bilen, mens Selena var inne i 15 minutter. 

Middags-date
Senere på kvelden hentet Justin Selena, og de dro på middagsdate i Hollywood. Lykken smiler igjen for paret, og problemene skal være løst.. for denne gang i hvert fall!

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

 

Klikk for neste

Klikk for neste

Er de sammen igjen?  svar i kommentarfeltet:)

- Nadia


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beliebersfamily

beliebersfamily

2, Oslo

Heei! Vi er to jenter som er 13 år. Vi er store fans av Justin, enklere sagt BELIEBERS!! Vi Håper at vi kan holde deg oppdatert på hva som skjer i Justins liv. Det kommer ikke innlegg i helgene (Fredag-Søndag). Hilsen Oss :)

Kategorier

Arkiv

hits